BejelentésMatematika fizika oktatás, korrepetálás Óbudán

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Matematika korrepetálás, fizika oktatás Óbudán

 

Tamás István magántanár vagyok. Több mint tíz éve oktatok középiskolásokat, valamint főiskolai, egyetemi hallgatókat matematikából és fizikából. Már diáktanárként is szerettem tanítani. A tanulóknak is sikerélmény, ha a kívánt eredményt elérik, netán még azt is túlszárnyalják. A III. kerületben, Óbudán, a lakásomon tanítok. Egyénileg, illetve két-három fős csoportokban járnak hozzám a diákok rendszeresen, vagy egy-egy alkalmi időpontban.


Az oktatás időpontja: Délelőtti, délutáni és esti időpontokban is tanítok, hétköznapokon valamint szombaton.


Általános iskolásoknak: tanítás 5. osztálytól, felkészítés a középiskolára.

Középiskolásoknak: Oktatás, korrepetálás, valamint pótvizsgára, középszintű és emeltszintű érettségire vizsga felkészítés.

Főiskolásoknak, egyetemistáknak: korrepetálás, felkészítés vizsgákra, ZH -ra,  valószínűségszámítás, ANALÍZIS, lineáris algebra... témakörökből.


Tandíj:

7000 Ft /45 perc egyénileg,

5000 Ft /45 perc 2 fő esetén,

4000 Ft /45 perc 3 fő esetén.

Nyári pótvizsgára felkészítés esetén:

6000 Ft/45 perc egyénileg!


Az oktatás helyszíne: 1035 Budapest, Kerék utca 10. VIII. em. 46. ajtó / a III. kerületben, az Árpád hídnál, a Flórián üzletközpont oldalán, attól kb. 200 méterre van /

Megközelíthető:

9-es, 34-es, 106-os, 109-es, 111-es,118-as, 134-es, 226-os buszokkal, 1-es villamossal, valamint HÉV-vel.


Elérhetőség:

Mobil.: 06 -70-611-5590

Otthoni.: 06-1-388-2869

mail: matek07@t-online.hu

Honlap: www.tamasistvan.5mp.eu


Az első alkalommal legtöbbször még nem tartok órát, hacsak nem sürgős. Ilyenkor a diákok egyedül, vagy inkább szülői kísérettel megkeresnek, és elmondják miben, hogyan kérik a segítségemet, felteszik kérdéseiket, illetve én is elmondom a tudnivalókat, véleményemet. A tanórák akkor hatékonyak, ha interaktívak. A diákok bármikor feltehetik hozott, illetve óra közben felmerülő kérdéseiket. A matematika és fizika tantárgyak egyáltalán nem nehezek, nem kell rászületni, hogy valaki megértse őket. Tudom, hogy nincs nehéz eset, bárki képes megtanulni e tantárgyakat, és még haszna is lehet belőle, bár szerintem ez - legalábbis közvetlenül - nem anyagiakban mérhető.

A tantárgyak nem örvendenek túl nagy népszerűségnek, néha még a diákok sem tudják, miért kell tanulni. "Hozzátartozik az általános műveltséghez" - mondják néhányan. Szerintem az embernek a fizikai erő mellett szellemi erőre is szüksége van, hiszen épp ez utóbbi erősíti emberi mivoltát, s ahogy a fizikai igénybevétel fizikailag tesz erőssé, úgy szellemileg csak az emelhet minket, ami szellemi erőkifejtésre sarkall. Természetesen, erre nem csak a matematika alkalmas. Van azonban egy alapvető különbség a két "erő" között. Amíg a fizikai erő szemmel is vitathatatlanul megtapasztalható, a szellemi nem feltétlenül, ezért is képezi gyakran vita "tárgyát".
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!